Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Koop lokaal en duurzaam

Alauda in Dessel

Contactgegevens

Turnhoutsebaan 28
2480 Dessel

Telefoonnummer: 014 37 50 71
Alauda is een schoolvoorbeeld van een hotel waar je ook voortreffelijk kunt eten. In het restaurant in de statige burgerwoning presenteren Enzo en Yves een Belgisch-Frans geïnspireerde keuken met respect voor de traditie en de seizoenen. Hun visbereidingen en kalfszwezeriken met tarte-tatin zijn bekend tot ver buiten de regio.

Wekelijks biedt de kaart een nieuw 5-gangenmenu waarvoor je € 65 betaalt (+ € 25 incl. wijnen). Er is telkens ook een 3-gangenmenu verkrijgbaar aan € 50 (+ € 17,5 incl. wijnen). Uiteraard kies je ook à la carte. De website vertelt je meer details over de menu’s. Bij goed weer kom je tot rust op het terras. Nog een tip: het ontbijt is verrukkelijk en op reservatie beschikbaar voor niet-hotelgasten.

Het aanpalende ***hotel beschikt over 16 kamers met alle comfort. Het ligt centraal in een groene en waterrijke regio die uitnodigt tot prachtige fiets- en wandeltochten. Maar ook voor de zakenman is Alauda een plek om te overnachten, afspraken te maken en te vergaderen."
Openingstijden

Dagelijks ontbijt van 7 tot 10 uur
Keuken open van dinsdag tem zaterdag van 17 tot 22 uur