Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Makkelijk en snel bestellen

Health & Beauty Bar by Aline in Mol

Contactgegevens

Postelarenweg 86
2400 Mol

Telefoonnummer: 0473 91 09 00
Health & Beauty Bar by Aline opende in januari 2021 de deuren. Gloednieuw? Toch niet helemaal.

Aline Van Hamond werkt al jaren als schoonheidsspecialiste. Door haar toenemende interesse in gezonde voeding én hoe dit invloed heeft op je huid en je lichaam is ze zich steeds meer gaan verdiepen en bijscholen. Denk aan voedingsadvies, een gezond gewicht, natuurlijke producten, gecontroleerd afslanken, enz. Aline biedt verschillende afslankprogramma’s aan waaronder het RainPharma dieet, een holistisch dieetprogramma onder begeleiding. Samen met jou zoekt ze naar de juiste balans tussen lichaam en geest die bij jouw levensstijl past.

Om in haar instituut ruimte te maken voor deze groeiende interesse en als gevolg daarvan het ruimte assortiment aan producten en afslanktoestellen was de verhuis naar een nieuwe, ruimere locatie, een logische stap. De Health & Beauty Bar heeft ruime openingsuren, je kan er gewoon binnenlopen om kennis te maken en voor advies op maat. Naast een ruim assortiment aan schoonheidsproducten vind je er dus ook voedingssupplementen, de koudgeperste sapjes van JusRé en een uitgebreid kruidenassortiment van Mill & Mortar. Aline creëerde er ook een belevingshoekje waar klanten producten kunnen uitproberen. Schoonheid en gezondheid zijn voor iedereen anders, persoonlijk en kwaliteitsvol advies is dan ook geen overbodige luxe.

Uiteraard behoren ook de schoonheidsbehandelingen met o.a. de succesvolle suikerontharing en gelaatsverzorgingen nog steeds tot het aanbod.

Hierna nog even het aanbod op een rijtje:
RainPharma dieet & gezondheidsadvies
Detoxprogramma's
Voedingssuplementen
Suikerontharing
Ontspannende en anti-aging gelaatsverzorgingen
Huidverbetering
Thuisverzorgingsproducten
Afslanking
Body Sculptor
Eric 2.2
En ook: Mill & Mortar kruidenassortiment, JusRé sapjes, Or Tea?
Openingstijden
Maandag9.30-15.30
Dinsdag9.30-17.30
Woensdaggesloten
Donderdag9.30-17.30
Vrijdag9.30-17.30
Zaterdag9.30-14.00
Zondaggesloten