Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Geef altijd het juiste geschenk

Moor Than Koffie in Retie

Contactgegevens

Hulselstraat 16
2470 Retie

Telefoonnummer: 014 32 20 14
Wij zijn Debby, Kenny en Alysha. Ik ben geboren en getogen in Retie. Ik begon mijn carrière hier in 't Brouwershuis. Daarna emigreerde ik uit Retie, maar ben altijd blijven denken 'oan ozzen tore'. Nu jaren later voelt het voor mij zoals thuis komen.

Dit is wat wij ook voor jullie voor ogen hebben. Een leuk interieur, een gezellige babbel mee een goei zjatje koffie mee wa lekkers. Maar zoals de naam het zegt 'Moor than koffie' is niet alleen koffie. Ook een fris getapte pint of een trappistje mag er niet ontbreken, en... als't maagske begint te knorren hebben we daar ook nog iets voor. Van het ontbijt doorheen de middag, een vierurtje tot 's avonds een lekkere pasta of videe.

Dus... here we are. Home Sweet Home!
  • Plusroutes
Openingstijden

Onder normale omstandigheden is Moor Than Koffie geopend vanaf 8u30, ma + di gesloten. Zo om 13u gesloten.
Tijdens de sluiting van de horeca voorziet Moor Than Koffie afhaalmogelijkheden. Je kan er terecht voor koffie met gebak en pralines of voor andere zoete en hartige lekkernijen.
Tijdens de kerstvakantie kan dit van do tot zo. Op do en zaterdag vanaf 13u30, op vrijdag en zondag vanaf 10u. Afhaalmaaltijden zijn mogelijk na bestelling.
Bezoek de Facebookpagina voor meer info.