Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Makkelijk en snel bestellen

Romi Photo & Design in Arendonk

Contactgegevens

Broekstraat 39/A
2370 Arendonk

Telefoonnummer: +32 493 25 09 18
HELLO YOU

It’s me, Romi Photo & Design.
Vele kennen mij waarschijnlijk beter als Romi Vosters, een 22 jarige spring in het veld die niet één van de grootste is, maar wel altijd haar mannetje zal staan!

Al snel werd duidelijk dat fotografie en grafisch ontwerp van hobby naar passie overvloeide en heb ik na het behalen van mijn diploma's (2020 en 2021) de grote sprong gemaakt te starten als zelfstandige in bijberoep. Vanaf nu kan je mij dus een professioneel fotografe en designer noemen, klinkt chique toch?!

Het is een droom die eindelijk werkelijkheid is geworden en ik ben enorm fier dat ik kan zeggen dat ik een jonge ondernemer ben! Ik leg graag jullie pure momenten vast op een spontane manier & met een zekere eenvoud. Hiernaast sta ik ook voor jullie klaar als grafisch vormgever om jullie plannen om te zetten in visuele zaken (geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, illustraties, logo, branding en huisstijl, websites, noem maar op).

Naast deze twee jobs die ik combineer ben ik altijd al heel erg geïnteresseerd geweest in de verkoop van photo & design gerelateerde producten in een leuke (web)shop en ook die droom heb ik kunnen realiseren!

Mijn stijl? Deze omschrijf ik als Puur met spontaniteit & eenvoud!

Met een K-doos kan je bij mij terecht voor alle photo & design gerelateerde producten of voor een fotoshoot. Super leuk, toch?!
Wil je graag de K-doos gebruiken via mijn webshop? Neem dan eventjes contact met me op en dan regelen we dit voor jou!
Openingstijden

Op afspraak