Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Geef altijd het juiste geschenk

10 jaar Lekkertrappen: feestdeal

Tussen Herentals en Retie strekt zich de Kempense Heuvelrug uit, een hoger gelegen landstrook met veel bossen en duinen. In Nederland kennen ze tussen het Gooimeer en de Nederrijn een gelijkaardige fenomeen en daar luistert de streek naar de naam Utrechtse Heuvelrug. Die prachtige fiets- en wandelregio vormt het toneel voor een Feestdeal 10 jaar Lekkertrappen. Het verblijfsarrangement is exclusief te boeken bij reisorganisatie Happy Weekends via deze link.

En... wie fietst en wandelt met Onderox Magazine maakt naar goede gewoonte kans om in de prijzen te vallen. Eens ter plaatse ontvang je niet alleen 3 stempels op je Lekkerstappen/Lekkertrappen-spaarkaart, we schotelen je er uiteraard ook drie fietsroutes en drie wandelroutes voor. Je kiest zelf welke route je die dag gaat verkennen. Wie onderweg goed oplet kan de vier foto's in de juiste volgorde zetten en vindt het antwoord op de vragen. Heb je alles ingevuld in het puzzelveld? Dan verschijnt er een uitkomst. Deze uitkomst heb je nodig om hier deel te nemen aan de wedstrijd.

Je kunt het arrangement reserveren tussen 5 januari en 30 oktober 2023 op basis van beschikbaarheid in het hotel. Na die laatste datum maken we één van de deelnemers gelukkig met een K-doos twv 50 euro. Let op: deelnemen aan deze wedstrijd kan enkel wanneer je de feestdeal 10 jaar Lekkertrappen boekte.