Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Koop lokaal en duurzaam

Wedstrijdreglement

K-DOOS WINACTIES WEDSTRIJDREGLEMENT

Bij K-doos organiseren we regelmatig winacties. Want niets is leuker dan K-doos geven. Je schenkt iemand wat extra verwenbudget en ook de lokale handelaars varen er wel bij. Wedstrijden zijn er altijd op gericht om de bekendheid van K-doos en van de partners te vergroten alsook de betrokkenheid bij K-doos als geschenkidee te vergroten. 

In dit wedstrijdreglement lees je de voorwaarden voor deelname aan de wedstrijden. 

WINTER WINACTIE 

Tijdens de maanden december '20, januari '21 en februari '21 loopt de K-doos winter winactie. Wie een aankoop doet bij één van de K-doos partners voor een bedrag van 25 euro of meer ontvangt bij zijn of haar aankoop een unieke wedstrijdcode. Met deze code kan de ontvanger surfen naar www.k-doos.be/winnen. Deelnemers laten er hun naam, e-mailadres en gemeente achter en formuleren een antwoord op de schiftingsvraag, namelijk hoeveel deelnemers in de betreffende maand zullen deelnemen aan de wedstrijd. 

Iedere maand worden de inzendingen geteld. De deelnemer die met het antwoord op de schiftingsvraag het aantal juist raadt of het dichtst benadert wint de K-doos ter waarde van 100 euro. Indien er een ex aequo ontstaat zal uit deze deelnemers de winnaar middels loting gekozen worden. De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht van hun winst alsook de e-voucher ter waarde van 100 euro wordt via e-mail verstuurd. De winnaars worden gevraagd om de goede ontvangst van de e-voucher te bevestigen. Eén persoon kan tijdens deze winactie slechts éénmaal de K-doos ter waarde van 100 euro winnen. 

Ook de K-doos handelaars kunnen een geschenk toevoegen aan de prijzenpot. De handelaar kiest zelf of er telkens een geschenk verloot wordt op het einde van de maand (dus 3 keer) of dat er een geschenk verloot wordt aan het einde van de actie (na 28 februari). In het eerste geval maken de deelnemers kans die de betreffende maand hebben deelgenomen. In het tweede geval maken alle deelnemers die de afgelopen 3 maanden deelnamen kans om te winnen. 

In regel wordt het geschenk van de handelaar uitgereikt aan een deelnemer die heeft deelgenomen met een wedstrijdcode van die betreffende handelaar. De handelaars kunnen er ook voor kiezen om alle deelnemers aan de winactie te laten meedingen naar de prijs. De winnaar wordt bepaald op basis van loting. Eén persoon kan slechts één prijs winnen in de betreffende maand. Hij/zij kan wel opnieuw kans maken op een prijs in de daaropvolgende maand. 

De wedstrijdcodes die uitgedeeld worden bij de handelaars bevatten een datum 'geldig tem 31/3/2021'. Deelnemers die eind februari nog een code meekregen en deze niet meteen registreerden op de site kunnen alsnog deelnemen. Na 31 maart voorzien we namelijk nog een 4de schenking van een K-doos twv 100 euro onder deze deelnemers en volgens het principe van de schiftingsvraag. 

LAAT VAN JE HOREN

Graag willen we iedereen die een K-doos ontvangt inspireren om die zo snel mogelijk te besteden bij één van de partners. Daarnaast willen we mensen inspireren om voor K-doos als geschenk te kiezen. Er zijn een aantal kanalen die we gebruiken om mensen op de hoogte te houden. Via de volgende kanalen schenken we aan onze volgers een K-doos ter waarde van 50 euro. Deze wedstrijd loopt tot 18 december. 

  • Eén exemplaar wordt verloot onder de abonnees op onze nieuwsbrief. Inschrijven kan via de website.
  • Eén exemplaar wordt verloot onder onze actieve volgers op Facebook. Eén exemplaar onder onze actieve volgers op Instagram. De instructies voor de winactie zijn beschikbaar op onze Facebookpagina en het Instagramprofiel. Deelnemers worden gevraagd de betreffende pagina te volgen en onder het bericht een opmerking achter te laten, namelijk waaraan ze het verwenbudget zouden besteden. De winnaar wordt geloot uit de deelnemers die deze beide zaken hebben volbracht. 

ONDEROX PUZZELPAGINA

In Onderox Magazine verschijnt regelmatig een puzzelpagina met een K-doku, dit is een sudoku maar dan met de icoontjes van K-doos. Door de sudoku correct op te lossen ontdek je welke categorie in het gearceerde vak thuishoort. Dit antwoord moet je ingeven bij de winactie op www.k-doos.be/winnen. Uit alle correcte inzendingen wordt na afloop van de vermelde datum een winnaar geselecteerd middels loting. 

LEKKERTRAPPEN & LEKKERSTAPPEN

De deelnemers aan de wedstrijd van Lekkertrappen en Lekkerstappen verwijzen we graag door naar www.lekkerstappen.be of www.lekkertrappen.be. Meer info over de wedstrijd en het bijhorende wedstrijdregelement kan daar geraadpleegd worden.

PRIVACY

De deelnemers van bovenvermelde wedstrijden gaan er door hun deelname mee akkoord dat indien ze een prijs winnen, zij mogelijks met voornaam, naam en woonplaats worden vermeld op een van onze platformen (online/offline). Ze worden persoonlijk van hun winst op de hoogte gebracht. Hiertoe verzamelt K-doos de volgende persoonsgegevens: Voornaam, e-mailadres, gemeente. De persoonsgegevens worden gebruikt om te communiceren over de wedstrijden en om de winnaars op de hoogte te brengen en ze worden verwerkt conform deprivacy verklaring op www.k-doos.be/privacyverklaring. De organisatie is niet verantwoordelijk voor het niet kunnen bezorgen van een prijs wanneer de deelnemer onvolledige of foute contactgegevens opgaf bij zijn of haar deelname. In principe kan iedereen die op het ogenblik van de wedstrijd 18 jaar of ouder is deelnemen aan de bovenvermelde wedstrijden. Minderjarigen mogen slechts deelnemen aan de wedstrijd, als zij de uitdrukkelijke toestemming hebben van beide ouders of hun voogd. Als de minderjarige deze toestemming niet kan voorleggen, kan hem of haar op elk ogenblik verdere deelname aan de wedstrijd worden ontzegd, dan wel zijn recht op een prijs worden afgenomen.

Door deel te nemen aan de wedstrijden aanvaardt de deelnemer dit wedstrijdreglement. K-doos is een initiatief van Uitgeverij De Heuvel, Akkerstraat 51, 2370 Arendonk, info@k-doos.be, +32 489 31 64 01.Voor alle vragen of klachten volstaat het om te berichten via één van bovenstaande kanalen. 

Laatst bijgewerkt op: 14/12/2020