Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Geef altijd het juiste geschenk

Wedstrijdreglement

K-DOOS WINACTIES WEDSTRIJDREGLEMENT

Bij K-doos organiseren we regelmatig winacties. Want niets is leuker dan K-doos geven. Je schenkt iemand wat extra verwenbudget en ook de lokale handelaars varen er wel bij. Wedstrijden zijn er altijd op gericht om de bekendheid van K-doos en van de partners te vergroten alsook de betrokkenheid bij K-doos als geschenkidee te vergroten. 

In dit wedstrijdreglement lees je de voorwaarden voor deelname aan de wedstrijden. 

ONDEROX PUZZELPAGINA

In Onderox Magazine verschijnt regelmatig een puzzelpagina. Door de puzzel(s) correct op te lossen maak je kans op een K-doos via www.k-doos.be/winnen. Uit alle correcte inzendingen wordt na afloop van de vermelde datum een winnaar geselecteerd middels loting. 

LEKKERTRAPPEN & LEKKERSTAPPEN

De deelnemers aan de wedstrijd van Lekkertrappen en Lekkerstappen verwijzen we graag door naar www.lekkerstappen.be of www.lekkertrappen.be. Meer info over de wedstrijd en het bijhorende wedstrijdregelement kan daar geraadpleegd worden.

PRIVACY

De deelnemers van bovenvermelde wedstrijden gaan er door hun deelname mee akkoord dat indien ze een prijs winnen, zij mogelijks met voornaam, naam en woonplaats worden vermeld op een van onze platformen (online/offline). Ze worden persoonlijk van hun winst op de hoogte gebracht. Hiertoe verzamelt K-doos de volgende persoonsgegevens: Voornaam, e-mailadres, gemeente. De persoonsgegevens worden gebruikt om te communiceren over de wedstrijden en om de winnaars op de hoogte te brengen en ze worden verwerkt conform deprivacy verklaring op www.k-doos.be/privacyverklaring. De organisatie is niet verantwoordelijk voor het niet kunnen bezorgen van een prijs wanneer de deelnemer onvolledige of foute contactgegevens opgaf bij zijn of haar deelname. In principe kan iedereen die op het ogenblik van de wedstrijd 18 jaar of ouder is deelnemen aan de bovenvermelde wedstrijden. Minderjarigen mogen slechts deelnemen aan de wedstrijd, als zij de uitdrukkelijke toestemming hebben van beide ouders of hun voogd. Als de minderjarige deze toestemming niet kan voorleggen, kan hem of haar op elk ogenblik verdere deelname aan de wedstrijd worden ontzegd, dan wel zijn recht op een prijs worden afgenomen.

Door deel te nemen aan de wedstrijden aanvaardt de deelnemer dit wedstrijdreglement. K-doos is een initiatief van Uitgeverij De Heuvel, Akkerstraat 51, 2370 Arendonk, info@k-doos.be, +32 489 31 64 01.Voor alle vragen of klachten volstaat het om te berichten via één van bovenstaande kanalen. 

Laatst bijgewerkt op: 22/03/2022

 

Waar kan ik mijn K-doos inruilen?