Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Makkelijk en snel bestellen

De Kaasboerin in Mol

Contactgegevens

Eerselseweg 99
2400 Mol

Telefoonnummer: 014 37 70 84
In 2023 viert De Kaasboerin zijn 60-jarige bestaan. De huidige uitbaters, Jan Cools en Rik Wynants, zijn dan al toe aan hun 30ste jaar. Doorheen de jaren zorgden ze samen met talloze nationale en internationale vedetten voor 100’den boeiende showprogramma’s en zijn ook de groepen en verengingen die er passeerden voor een daguitstap of (warme) maaltijd nog nauwelijks te tellen.

De zaak werd recentelijk zowel binnen als buiten aan een grondige make-over onderworpen, met bijzondere aandacht voor klimaatbeheersing en groene energie. Zo biedt ze een nog gezelliger kader voor al uw feesten en andere uitjes. Bij beter weer kan er op het ruime terras à-la-carte genoten worden van een uitgebreid gamma aan eten en drinken. Bij mindere weersomstandigheden vindt u onderdak in ons restaurant ‘Tastoe’.

Zondagontbijten, Steppegrasacties, voordelige viergangenmenu’s… Voor het volledige aanbod neemt u best eens een kijkje op de website. Natuurlijk is De Kaasboerin gezien zijn unieke locatie in de Postelse bossen ook de ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars.

Kortom, er is altijd wel een goed reden voor een bezoekje aan de Eerselseweg nr. 99. Van harte welkom!