Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Koop lokaal en duurzaam

Glow in Geel

Contactgegevens

Dokter Van de Perrestraat 365A
2440 Geel

Telefoonnummer: +32 496 98 92 55
Glow is een luxe schoonheidssalon in Geel. In een inspirerende omgeving kan je jezelf laten trakteren op eerlijk advies en professionele begeleiding. Je kan er terecht voor ontspannende gelaatsvezorgingen met zichtbaar resultaat. Permanente ontharing of suikerontharing alsook spraytanning behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Als make-up artist is Ellen ook de geknipte persoon om jou te voorzien van make-up advies waar je thuis mee aan de slag kan. Of je kan langskomen en het werk voor je laten doen. Denk aan een ontspannende start van een feestelijke avond of een bijzondere gelegenheid. En om het plaatje compleet te maken: jou laten stralen met een prachtig opsteekkapsel of mooi invlechtwerk is ook één van haar specialiteiten. De presentatrices van RTV, waarvoor ze al enkele jaren werk levert, zullen dat beamen.

De producten waarmee Ellen en haar team werken zijn zorgvuldig geselecteerd en cruelty free, oftwel dierproefvrij. Enkele merken die je er terugvindt: Germaine de capuccini, Evagarden, ELEVEN, Royx pro, Sienna X en Self 100% vegan.

Kortom, Glow biedt je alles om jezelf te verwennen, helemaal tot rust te komen en er intussen stralend uit te zien.