Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Koop lokaal en duurzaam

Hollandershoeve in Reusel (NL)

Contactgegevens

Turnhoutseweg 46b
5541 NZ Reusel (NL)

Telefoonnummer: +31 497 64 40 50
Corona update: We zijn zeven dagen in de week geopend voor afhaal en bezorgen. Tevens kan u als u gewandeld of gefietst heeft even binnen lopen voor een kop koffie, iets lekkers of een kop soep to go.

Ongeveer tegen de Nederlands – Belgische grens van Reusel en Arendonk ligt de uitspanning van de Hollandershoeve. Een landelijk gelegen en ingerichte zaak met een mooi terras en serre grenzend aan een vrij toegankelijke kinderboerderij en natuurspeeltuin. Hier kan u terecht voor een heerlijk hapje eten aan een goede prijs/kwaliteit verhouding. Lunch- en hoofdgerechten, een lekker kopje koffie met gebak en natuurlijk pannenkoeken vullen onze menukaart. Voor ieder wat wils! Gelegen aan het fietsknooppuntennetwerk en op steenworp afstand van natuurgebied het “Beleven” waar onze eigen wandelroute het Klompenpedje doorheen loopt.

Ook op onze logeerboerderij bent u van harte welkom. Een plek waar de koffie voor u klaar staat en waar u heerlijk slaapt. Onze accommodatie bestaat uit 11 kamers, met elk de luxe van een eigen badkamer. Daarnaast is er een gemeenschappelijke huiskamer en keuken. Vanzelfsprekend is er wifi. U kunt kiezen voor zelfverzorging of voor een ontbijt, lunch en/of diner. We hebben ruimte voor maximaal 30 personen.
  • Oplaadpunt elektrische fietsen
  • Terras aanwezig
  • Plusroutes
Openingstijden

Alle dagen open vanaf 10u