Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Geef altijd het juiste geschenk

Ilse Van Meerbeeck | Spreuk-je-rijk abonnement in Vosselaar

Contactgegevens

Akkerstraat 8
2350 Vosselaar

Telefoonnummer: 0470 62 55 44
Ik ben Ilse Van Meerbeeck.

Als ik mezelf zou omschrijven dan zou het woord passie vallen. Ik ben een vrouw met vele passies en alles wat ik onderneem moet kloppen en daar bedoel ik mee, als mijn hart er blij van wordt dan is het goed. Ik hou van verbinding met mensen en de natuur. Alles is met elkaar verbonden. Dat neem ik graag mee in alles wat ik doe. Van schilderen tot mama zijn, van haren knippen tot cake bakken, van illustreren tot dansen. Oh en kleuren, had ik dat al gezegd? Ik hou van kleur. Het leven is nog mooier met wat extra kleur! Ja toch? Ja, ik wist wel dat je daar ook zo over dacht. De illustraties die ik maak zijn een mix van alles waar ik blij van word. Kleuren, spreuken, verbinding met mens en natuur. Geweldig toch! Als ik er blij van word dan stuur ik zo alvast een extra portie vrolijkheid de wereld in. Ik vind het leuk om verschillende materialen te gebruiken, de ene dag wil ik met waterverf werken, dan weer stiften, en de dag erna gewoon op de iPad. Ook dat hoort bij mij. Ik ontwerp mijn illustraties op een heel intuïtieve manier , ik maak verbinding met mezelf en omarm de magie die ontstaat. Kort samen gevat…. ik volg mijn flow.

Een spreuk-je-rijk abonnement houdt in dat je 12 spreuken per jaar ontvangt. Elk seizoen ontvang je een omslag in de bus met daarin : 3 spreuken door mijzelf geïllustreerd en gedrukt op ecologische, mooie afgeronde kaarten (A6) formaat. Je krijgt er ook een originele kaartenstaander bij zodat je de spreuk makkelijk overal kan neerzetten. Naarmate de tijd word je dus rijker en rijker.... aan spreuken en een positieve mindset.

Een abonnement voor BE en NL kost 49 euro incl verzending en stopt automatisch na 1 jaar. Schenk jezelf of een ander dit originele abonnement.