Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Koop lokaal en duurzaam

l'Equilibre in Hoogstraten

Contactgegevens

Rombout Keldermansstraat 7
2320 Hoogstraten

Telefoonnummer: 0477561741
L'équilibre is een kleinschalige eenmanszaak die het levenslicht zag in 2017. Dit na een hele reis doorheen het landschap van de holistische en Oosterse geneeskunde. In 2011 reisde ik voor het eerst naar de Sahara. Daar maakte ik kennis met shiatsu. Shiatsu is een vorm van manuele lichaamstherapie die inwerkt op het hele lichaam. Dit zowel op het fysieke, emotionele, psychologische als het psychische aspect van het zijn. Shiatsu is meer dan een massage !

Voor mij werkt shiatsu helend, zuiverend en transformerend. Sinds ik zelf regelmatig shiatsu geef en ontvang, voel ik me herboren. Het was een logische stap om vanuit deze verrijkende ervaring hierin een opleiding te gaan volgen. Op die manier kreeg ik de technieken in mijn vingers. Sinds 2018 mag ik me erkend shiatsu-beoefenaar (erkend door de Belgische Shiatsu Federatie) noemen. Met dank aan de Internationale Shiatsu School in Westmalle en ook zeer dankbaar voor de huidige online lessen van de Shiatsu Academie in Marke. Sinds 2019 geef ik les basis shiatsu aan het Centrum voor Volwassenonderwijs. Bij Tobe plan ik vanaf 1 februari 2021 ook een 10-delige reeks basis shiatsu in. Hou zeker de nieuwsbrief van Tobe in de gaten. Zie www.tobe-kempen.be.

Als bezieler van L'équilibre ben ik helemaal overtuigd van het positieve effect van shiatsu op jouw lichaam en welzijn. Dat wil ik jou graag regelmatig laten ervaren. Shiatsu wordt aangekleed gegeven en op een futon (= een zachte matras) op de grond. Ik werk op onzichtbare energiebanen die in jouw lichaam stromen. De basis hiervoor ligt in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Als shiatsu-beoefenaar, ben ik complementair of aanvullend. Ik vervang geen dokter.

Graag verwelkom ik jou in Hoogstraten of bij Tobe (enkel shiatsu) in Turnhout vanaf 1 februari 2021. In Hoogstraten kan je ook terecht voor reiki en coaching (life, stress- & burn-out).

L'équilibre
Aanbod:
Shiatsu / reiki / mindfulness / meditatie / coaching / bosbaden / geleide wandelingen voor vzw Burn-Out Vlaanderen

Doelgroepen:
particulieren, organisaties die aandacht hebben voor het welbevinden van hun personeel
Openingstijden
Zondagniet geopend op zondag

Shiatsu, reiki en coaching momenteel niet mogelijk wegens maatregelen corona tot 1 februari 2021.