Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Geef altijd het juiste geschenk

l'Equilibre in Hoogstraten

Contactgegevens

Rombout Keldermansstraat 7
2320 Hoogstraten

Telefoonnummer: 0477561741
L'équilibre is een kleinschalige eenmanszaak die het levenslicht zag in 2017. Dit na een hele reis doorheen het landschap van de holistische en oosterse geneeskunde. In 2011 reisde ik voor het eerst naar de Sahara. Daar maakte ik kennis met shiatsu. Het is een vorm van manueel lichaamswerk die zijn oorsprong vindt in China. Het werkt in op het fysieke, emotionele, psychologische als het psychische aspect van het zijn. Letterlijk betekent shiatsu "vinger-druk".

Shiatsu helpt bij:
rug-, nek- en schouderklachten
hoofdpijn en migraine
slapeloosheid
stress-gerelateerde klachten
(faal)angst en emotionele klachten
spijsverteringsklachten
menstruatieklachten
ADHD
...
Als bezieler van L'équilibre ben ik helemaal overtuigd van het positieve effect van shiatsu op jouw lichaam en welzijn. sinds ik zelf regelmatig shiatsu krijg en geef, voel ik me echt herboven. Dat wil ik jou graag regelmatig laten ervaren. Shiatsu wordt aangekleed gegeven en op een futon (= een zachte matras) op de grond. Ik werk op onzichtbare energiebanen of meridianen die door jouw lichaam stromen. De basis hiervoor ligt in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Als shiatsu-beoefenaar, ben ik complementair of aanvullend. Ik vervang geen dokter. Graag verwelkom ik jou in Hoogstraten of bij Tobe in Turnhout. Heb je nood aan meer dan 1 behandeling, bekijk dan ook zeker de combinaties en de verschillende abonnementen.

Reiki
Reiki betekent universele levensenergie. Het is een behandelwijze om op een liefdevolle manier te helen, zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau. Reiki is een holistische benadering wat wil zeggen dat het de mens binnen verschillende dimensies bekijkt. Deze methode doet de levensenergie stromen door middel van handoplegging. Het heeft effect op het fysieke lichaam en op de psychologische, emotionele en spirituele aspecten van het zijn.

Coaching
Tijdens een intakegesprek nemen we eerst de tijd om elkaar te leren kennen in een veilige omgeving. Hierbij toetsen we af of we met elkaar matchen. Als dit goed aanvoelt voor beide partijen, spreken we samen een coachingstraject op jouw maat af. Je kunt bij mij terecht voor life coaching of stress- en burn-outcoaching.

yin yoga
Yin yoga is een langzame, rustgevende vorm van yoga. Bij yin yoga worden de lichaamshoudingen voor een langere tijd vastgehouden. Deze houdingen zijn gericht op het versterken en versoepelen van je bindweefsel en je gewrichten. Je luistert naar je lichaam en kijkt hoe ver je kunt te gaan. Elke maandagavond van 20u tot 21u begeleid ik groepslessen Yin Yoga bij Tobe in Turnhout.

stoelyoga
Regelmatig bewegen via stoelyoga bevordert lichaam en geest. Het biedt mogelijkheden om gezond en veilig je lichaam te activeren. In de lessen stoelyoga nemen we je mee op reis, om te ontdekken wat je nog wel kan. We gebruiken de stoel als steun. Een yogamatje gebruiken we enkel om staande bewegingen op uit te voeren. Tijdens deze lessen hoef je niet te gaan liggen op je matje. We gebruiken de stoel als instrument om laagdrempelig te bewegen. Beschouw de wijsheid van je lichaam en je eerdere ervaringen als een zegen. Deze vorm van yoga is geschikt voor senioren, mensen met fybromyalgie en mensen met een burn-out.’Meer weten? www.shiatsuequilibre.be

L'équilibre
Aanbod:
Shiatsu / reiki / lifecoaching / stress- & burnout-coaching / yin yoga / stoelyoga

Doelgroepen:
particulieren, groepen, organisaties die aandacht hebben voor het welbevinden van hun personeel
Openingstijden
Maandag13u - 16u
Dinsdag9u12u en13u16u
Woensdag13u-15
Donderdag13u-16u en 19u-21u
Vrijdag15u-17u en van 19u-21u
Zaterdagniet geopend op zaterdag
Zondagniet geopend op zondag

Boeken kan via mijn website: www.shiatsuequilibre.be
Niet meer mogelijk? Neem telefonisch contact op:
0477 56 17 41 of via e-mail: anja.vandaame@hotmail.com

Altijd op afspraak