Geef altijd het juiste geschenk
Makkelijk en snel bestellen
Koop lokaal en duurzaam
Makkelijk en snel bestellen

Zapato in Lichtaart

Contactgegevens

Leistraat 44
2460 Lichtaart

Telefoonnummer: +32 14 55 18 30
Zapato, from head to toe
Bij Zapato vind je kleding, schoenen, handtassen, juwelen, accessoires en mooie spullen voor in je huis. We stellen onze collectie zelf samen uit het aanbod van meer dan 40 merken.

Inspirerende winkel
Samen met ons team bezoeken we modebeurzen in binnen- en buitenland. We reizen, kijken, spotten, passen, overleggen en stellen met veel liefde en passie een collectie samen. Wat we willen, is dat je bij Zapato het gevoel krijgt dat je door de leukste boutiquestraatjes van Londen of Parijs wandelt.

Van top tot teen
Bij Zapato draait alles rond kwaliteit en beleving. We stellen alles in het werk om je een topservice te bieden, zoals we die ook wensen voor onszelf. Een goed verhaal begint met een topoutfit. Of het nu gaat om een date, een sollicitatie of een andere gelegenheid: we willen je graag helpen met een passende look die past in jouw verhaal.

De allernieuwste trends
Zin in chique basics, vrolijke hemdjes en kleedjes of mooie broekjes? Op zoek naar duurzame items? Wil je de allerleukste schoenen, handtassen en accessoires? Je vindt het allemaal bij Zapato, in lijn met de nieuwste trends. Regelmatig langskomen loont beslist de moeite. Bij ons vind je altijd weer iets nieuws.

Zapato heeft je maat
Voor Zapato zijn grote schoenmaten voor dames heel belangrijk. We zijn steeds op zoek naar trendy damesschoenen tot en met maat 44. Ook voor klanten met een kuitmaatje meer zijn we in de weer. In de winter vind je bij ons ook laarzen met een variabele kuitmaat. Kortom: Zapato is dé specialist in maten die je elders niet vindt.